| Guest Book | Web Forum | Tell A Friend | Contact |    

         

ACASA

HOME

RAPORTATI O OBSERVATIE

RAPORTARI RECENTE

CAZURI INVESTIGATE DE ASFAN

CURS OZN

NOUTATI DIALOG

ARTICOLE

CAZURI VECHI DIN ROMANIA

ISTORIA INVESTIGATIILOR OZN DIN ROMANIA

PARTICIPAREA LA ACTIVITATILE  NOASTRE 

PRIETENI

CONDUCERE
 

 


CE ACTIVITATI DESFASURAM

ASFAN desfasoara activitati de colectare, evaluare si stocare a datelor privind cazuri de fenomene aerospatiale neidentificate pe teritoriul Romaniei, ca si analiza cazurilor la care are acces, in lumina cunostintelor actuale. 

In acest cadru, ASFAN defineste si realizeaza proiecte pentru a investiga cele mai interesante cazuri semnalate. Evaluarea progreselor in acest sens se face in intrunirile lunare deschise membrilor ASFAN.
 
Pentru marele public rezultatele sunt oferite prin conferinte publice carti, articole si luari de pozitie ale membrilor ASFAN. In afara prezentului site, ASFAN nu are o publicatie proprie;  membrii ASFAN publica totusi cu regularitate in periodice precum
Magazin, Terra, Lumea Misterelor etc. Articolele de mai mare importanta pentru cercetarea din tara noastra sunt postate pe acest site.

CINE POATE FI MEMBRU ASFAN

Membrii ASFAN sunt persoane fizice si juridice. Persoanele fizice sunt: membri fondatori, titulari si aspiranti. Principalele criterii pentru a deveni membru titular ASFAN sunt:

  • acceptarea statutului, plata cotizatiei, participarea la actiunile Asociatiei;

  • activitate anterioara in domeniu, apreciata, sub forma unei recomandari, de catre un membru fondator sau titular;

  • lucrari publicate in domeniu, sau un stagiu convingator ca membru aspirant;

  • o cerere de primire in Asociatie, in care sa se aduca dovezi in sensul celor de mai sus.

Persoanele juridice, membre ASFAN, trebuie sa indeplineasca principalele criterii impuse membrilor titulari: activitate in domeniu, recomandare, plata unei cotizatii, cerere. Persoanele juridice sunt reprezentate la Adunarea Generala ASFAN de persoane mandatate in acest sens.
Adunarea Generala
ASFAN poate retrage calitatea de membru in cazul neparticiparii la activitatile Asociatiei, neplata cotizatiei sau daca cel in cauza, prin conduita sa, aduce prejudicii prestigiului ASFAN.

DACA DORITI SA COLABORATI CU ASFAN SAU SA DEVENITI MEMBRU 

contactati-ne printr-un e-mail la asfan@asfan.ro sau printr-o scrisoare adresata unei persoane din conducere. Doritorul poate veni si personal, la o sedinta ASFAN, impreuna cu un membru ASFAN care sa-l recomande. In cazul in care exista suficienti candidati, mai ales tineri, se pot organiza si forme de instruire in elementele investigatiilor fenomenelor aerospatiale neidentificate. Doar membrii ASFAN pot participa la sedintele lunare ale asociatiei, in care se discuta de regula probele unor cazuri raportate si probleme organizatorice. Membrii au de asemenea acces la arhiva de imagini, filme si rapoarte de la sediul nostru.

Activitatea membrilor ASFAN se desfasoara pe baza de voluntariat, cu decontarea in mod exceptional a unor cheltuieli ocazionate de investigatiile de teren.

 

Copyright (c) Asociatia pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate - 2002
e-mail:
asfan@asfan.ro - Grafica: Carmen Lucaci - Webmaster: Liviu Chirila
Ultima modificare : 01-08-2010